elisadepisa
Verzending en Voorwaarden

Bestelling

Als je een artikel besteld hebt, wordt het 7 dagen voor je gereserveerd. Je krijgt dan een email met orderbevestiging en factuur. Het is de bedoeling dat het artikel in die 7 dagen, dus vooraf, betaald wordt. Als de 7 dagen verstreken zijn, zonder dat het verschuldigde bedrag betaald is, wordt de bestelling automatisch geannuleerd en gaat het artikel terug in de verkoop.

Verzendkosten

De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Bij standaardverzending binnen Nederland tot 10 kg wordt euro 6,75 per zending gerekend. Als een artikel door de brievenbus kan worden natuurlijk de tarieven voor brievenbus post gehanteerd. Zelf ophalen kan ook, dan kan er contant betaald worden.

Levertijd

Je bestelling wordt na ontvangst van je betaling binnen 3 werkdagen verstuurd per PostNL-pakketdienst. De pakketjes komen meestal 1 dag na verzending aan, maar het kan soms ook 2 of 3 dagen duren. Als het pakje verstuurd is krijgt je een email met de barcode.

Aansprakelijkheid

Elisadepisa is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal tijdens verzending. Uiteraard zullen we er wel alles aan doen om eventueel zoekgeraakte pakketten te traceren.

Ruilen en Retourneren

Elisadepisa doet haar best om goede productinformatie te verstrekken. Toch kan het voorkomen dat het door jou bestelde artikel in vorm of kleur een beetje afwijkt van het artikel op de foto. Dit komt omdat beeldscherminstellingen per computer kunnen verschillen.
Je moet er rekening mee houden dat sommige artikelen en stoffen al een hele geschiedenis achter de rug hebben. Het kan dus voorkomen dat er zo hier en daar kleine oneffenheden te vinden zijn. Dit is onvermijdelijk maar geeft het artikel wel charme en karakter.
Ben je toch niet tevreden tevreden over je aankoop, dan mag je deze binnen maximaal 7 dagen retourneren. Het artikel moet wel in dezelfde staat zijn als bij de aankoop. Dit alles is mogelijk na overleg. De verzendkosten van het retourneren zijn voor rekening van de koper. Je kunt het ruilen voor iets anders of het aankoopbedrag kan (exclusief verzendkosten) worden teruggestort.

Privacy

Op de site worden cookies gebuikt
- om het bestelproces in goede banen te leiden,
- ten behoeve van Google Analytics, om het bezoek op de site te kunnen meten,
- ten behoeven van onze Facebook pagina, om jullie 'likes' te tellen.

Uiteraard vragen wij u bij een bestelling om een email adres en postadres. Uw gegevens worden met zorg behandeld en zullen nooit aan derden doorgegeven worden of voor andere doeleinden worden gebruikt.

Mochten er nog vragen zijn kun je natuurlijk altijd mailen naar elisadepisa@elisadepisa.nl


  


© 2023 Elisadepisa.nl -elisa@elisadepisa.nl