elisadepisa
Over Elisadepisa

Elisadepisa.nl is de persoonlijke webshop van kunstenares Elisa van Schie, vol zelfgemaakte en tweedehands spullen in jaren 70 stijl.Na haar opleiding textielvormgeving aan de Rietveld en vrije vormgeving aan het Sandberg Instituut werkt Elisa inmiddels een aantal jaar als zelfstandig kunstenaar, maker/verzamelaar. In de loop van de tijd is haar atelier behoorlijk gaan uitpuilen. Een gezellige chaos van leuke, interessante verzamelvoorwerpen, kleine kunstobjecten en tussen-door-knutsels, waarvan soms niet direct duidelijk is wat gevonden is en wat gemaakt. De webwinkel komt rechtstreeks voort uit haar kunstenaarschap of beter gezegd, uit haar atelier.
Op Elisadepisa.nl is op dit moment onder andere te vinden: een fabeltjeskrant puzzel, een kussen in de vorm van een leeuw, vier poezen, een trekpoppen pakket, een peper en zoutstel uit 1969, een schaapkastje met minilaatje, een pipo de clown schilderij.

Wie op zoek is naar een uniek kadootje maakt op elisadepisa.nl een goede kans op slagen: alle aangeboden objecten zijn uniek.

Foto's in hoge resolutie vindt u hier:
http://www.elisadepisa.nl/art/282/fotos

Voor meer informatie kunt u me bellen of mailen
elisa@elisadepisa.nl
020 4652559

Kunst van Elisa van Schie:
http://www.elisavanschie.nl


  


© 2019 Elisadepisa.nl - elisa@elisadepisa.nl - tel. 020 465 2559 - Kvk nr: 34350051